Lela

Alla inlägg den 17 augusti 2011

Av Angelica - 17 augusti 2011 16:09

William har ju det senaste börjat ta sina första stapplande steg här i livet.

Men det har varit svårt att locka några steg ur honom på hemmaplan där vi har riktig chans att öva, sätter sig mest på rumpan och tittande oförstående på mig och Tomas som ställer honom upp igen vilt viftandes med en leksak eller snutte någon halvmeter ifrån honom. 

Men igår var Selma här hela kvällen och hon inte bara går utan springer omkring. Och det gjorde tydligen susen, han studerade henne nogrannt för att sedan ställa sig upp och helt på eget bevåg knata iväg några meter! Utan vare sig leksak eller snutte dinglandes framför honom. Så nu ska det övas för vad fötterna håller. Han tycker ju det är så roligt när han väl går, skrattar och flinar med hela ansiktet. Förmodligen stolt över sig själv.


Lyckades efter lite trixande fånga honom på film idag, ursäkta den skakiga kamermannen bara;)



 


Innan vi började med dagens lära-sig-gå-lektioner spenderade vi en dryg timme borta i lekparken. Smidigt med lekpark ca 50 meter bort, ungen på armen, spannen i handen och sen är man där. Vad som däremot slog mig när vi var på väg hem är hur skitiga barnen blir efter att ha lekt i sandlådan!! Tveksamt om jag kommer få de byxorna rena igen... Tips på bra sandlådakläder någon? Eller är det galonställ som gäller för att skydda kläderna? 

Förutom de otroligt skitiga kläderna (som inte William verkade bry sig någe nämnvärt om) så var det en kul timme. Inte varit borta i lekparken någon längre stund innan, har inte kännts som att han fått så mycket ut av det förrän nu. Men det kommer nog bli fler besök så snart jag löst klädproblematiken.


/Lela

Av Angelica - 17 augusti 2011 15:50

Igår var Cim med familj här. Papporna och barnen lekte och vi satt vid köksbordet och fixade naglar. Trevligt=)


Då Cim inte vanligtvis bär nagellack i färg så gick vi ut lite försiktigt och valde ett ganska diskret lack med lite lagom mycket dekor till. Fick chans att öva mig på Konadstämplingen, bättre, snyggare och smidigare för var gång. 

Någon gång sent på kvällen åkte de hem med en fortfarande vaken liten tös, hoppas och tror hon somnade gott i bilen så som hon hållt igång. William sa upp sig och deckade vid 21, då orkade inte han längre.


 



 


Cim sa att hennes naglar är ganska mjuka och sköra så vi började med ett lager Sally-Hansen Instant nail som är ett underlack med stärkande effekt, sen tre lager Dust & Diamonds från H&M, svart Konadtryck i form av små söta hjärtan och avslutande ett lager med Seche Vite. 

Hon verkade nöjd över det färdiga resultatet och jag är glad över att ha fått lite extra träning.


/Lela

H&M · Konad · Naglar · Nailart

Senaste inläggen

Kategorier

Nagelbloggar

Bloggar

Sök i bloggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards