Lela

Alla inlägg den 9 juni 2011

Av Angelica - 9 juni 2011 21:49

Precis hemkommna från en trevlig kväll hos fam. Wictorsson i Backabo. Vart bjudna på 2-rätters, smaskigt värre=) Vi tackar och bockar.


William höll sig vaken hela kvällen, lite grinigt den sista timmen vilket kanske inte är så konstigt. Han brukar ju sova långt innan klockan tio och bara sovit en gång på dagen idag. Men det gick fint ändå, bara man håller honom sysselsatt så löser sig det mesta. Tyckte inte det var någon mening med att söva honom strax innan nio när ögonlocken började bli riktigt tunga, då skulle vi ju fortfarande packa in oss i bilen, köra hem, packa ur oss ur bilen, bära in honom och klä av honom. Nägon gång under alla dessa processer hade han garanterat vaknat och sen hade det varit svårt att få honom att somna om. Sista biten i bilen var det dock ganska knepigt att hålla honom vaken;) Nu sover han så sött i sin säng med hela magen full av välling, får se om han bjuder sin mamma på en sovmorgon imorn eller om han vaknar klockan fem...


Som om det inte var nog med att vi hade en supertrevlig kväll med god mat och sällskap så var vi en barnstol till cykeln rikare när vi åkte hem=) Extra kul eftersom Tomas så sent som igårkväll satt i soffan och pratade om att han ville åka och köpa en. Bara införskaffa William en hjälm så får Tomas göra premiärturen. Överlåter med varm hand det till Tomas, jag har nog med att försöka cykla utan att trilla/dö med bara mig själv som passagerare;) 


Nu blir det en kort stund i soffan innan det är dags för sängen, kvällarna har en tendens till att bli alldeles för sena här hemma.


/Lela

Av Angelica - 9 juni 2011 13:54

William vaknade vid 6-tiden imorse och ville inte somna om, efter ett tappert försök att söva honom i vår säng gav vi upp. Det var dags för Tomas att kliva upp och jag insåg att det inte skulle bli mer sova just nu. Efter att Tomas kört iväg så somnade William och jag på soffan en stund, lite gladare bägge två när vi vaknade och det var dags för frukost. 


Sen har det varit full rulle hela förmiddagen, så mycket energi att han inte ville sova sin förmiddagslur. Han fick helt enkelt hjälpa mamma att storstäda istället;)


   Leker hund, hämtar skor i hallen för att krypa runt med dem i munnen.


   När man inte får som man vill kastar man sig numera bakåt, handlöst, och gråter en skvätt. Biter inte på mamma som låter honom ligga där,

då går det över fort och han är strax på benen igen.


   Chickenrace. Gå-vagn vs. kulbana


   Kasta ut klossar kan man roa sig med länge!!


   Halv två gav han upp och somnade snällt i sin säng. Då hade han 

varit uppe och röjt sen halv nio. 


Var egentligen tänkt att jag skulle åkt till öppna förskolan idag men eftersom han inte ville sova som vanligt struntade vi i det. Det är mellan 13-15.30 vilket jag nu hoppas är tiden han kommer att sova. Men vad är väl en dag på öppna förskolan när man kan ha hur kul som helst hemma?


Igårkväll åkte jag in till stan med Lovisa för att avnjuta en stor glass på Glassiären. (strut med 3 smaker, marängswiss, brownie och gräddnöt. MUMS!)

Tomas och William passade på att vara ute tillsammans på gräsmattan. Döma av de underbara korten Tomas tog verkade de haft en riktigt mysig kväll ute=)


   Pappa! Jag har hittat nåt, hjälp mig att ta loss det!!

Släpp!!


   Koja av rabarberblad. 

Är det William som är liten eller bladen som är stora?


/Lela

Senaste inläggen

Kategorier

Nagelbloggar

Bloggar

Sök i bloggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards