Lela

Alla inlägg den 26 augusti 2008

Av Angelica - 26 augusti 2008 23:23

Det blir en hiskelig massa inlägg idag... men jag MÅSTE få dela med mig av denna helt underbara jobbansökningen som ligger på AMS/blekinge/karlskrona. Hi hi... har man en sådan meritlista tvivlar jag starkt på att man är villig till att ta en timmanställning;)


Vi söker en kontorist som pratar flytande ungerska, rumänska eller bulgariska till vårt kontor i XXX. Anställningen är tillsvidare, 10-15 tim per vecka, timlön, provanställning tillämpas.

Förutom flytande polska ska du kunna prata flytande svenska eller engelska och ha god datorvana och lätt för att utrycka dig i telefon.

Visst är den helt underbar? Dessutom har de blandat ihop två olika annonser. Men det är som sagt inte illa att hitta en som kan flytande ungerska, rumänska, bulgariska, polska, svenska och engelska.

Hoppas ni som läser njuter lika mycket av den som jag gjorde=)


/Angelica


Av Angelica - 26 augusti 2008 23:06

Sicken fjantig film=) Men den var så där härligt skön på något sätt. Kan tom tänka mig att förlåta all reklam bara för att den var så behaglig att titta på, behövde inte fundera något vidare utan mest bara finna sig i soffan och njuta;)


Vad besviken jag blev föresten... Jag som var så stolt över mig själv att ha gjort iordning trädgården så fint med alla lampor. Men tyvärr verkar det som att flertalet av lamporna gav upp under den häftiga regnskuren som var här häromdagen....trist. Riktigt trist, se om jag kan få ordning på dem. Är väl knappast troligt dock.


Ska se om jag kan slita sambon från datorn nu för att dricka lite the och spela kort innan det är dags för snarklådan.


/Angelica

Av Angelica - 26 augusti 2008 22:01

Måste varit längesen jag tittat på en "vanlig" kanal på tv märkte jag nu. Fan vad irriterande all jävla reklam är!!!

Sista tiden har mest beståt av House M.D avsnitt från datorn eller OS sändningar som lyckligt nog gick på SVT vilket innebär att det inte var reklam där heller....

Hade lixom glömr hur mycket jag avskyr reklamen.


/Angelica

Av Angelica - 26 augusti 2008 21:23

Ibland blir man bara så jävla trött... Usch och fy säger jag bara. Suttit o läst igenom andras bloggar idag och det verkar vara en sån där klagodag idag så jag tänkte inte vara sämre. För jag blir så trött... Helt fantastiskt vad mycket korkade människor det fins, detta är ingen nyhet på något sätt men när man tvingas jobbat tillsammans med dem då blir det tufft. Borde väl kanske korrigera mig och säga att de är inte korkade men aningens oförskämda emellanåt. Det funkar inte så, man kan inte jobba på det viset. Det funkar helt enkelt inte... blir galen. Som om det inte vore nog med alla galna kunder.


HA HA... Tomas zappade på tv och vi fastnade framför en film på 3:an. En prinssesas dagbok har jag för mig att den heter. Den är ganska kul, undrar om man kan hitta en klumpigare tjej än henne;) lite lagom underhållning så här en tisdags kväll. Ska nog ägna hela min uppmärksamhet åt filmen nu tror jag.


/Angelica

Senaste inläggen

Kategorier

Nagelbloggar

Bloggar

Sök i bloggen

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards